Dla przypomnienia: W tytule przelewu należy wpisać nick (!), imie i nazwisko oraz czy legitymacja ma być dorabiana (nowi Klubowicze lub istniejący którym się skończyło miejsce na naklejki) a i jeszcze jedno .... żeby status został zmieniony MUSI być wypełniony profil na stronie klubowej (imię, nazwisko, PESEL, adres korespondencyjny) .... do czasu uzupełnienia danych status nie zostanie zmieniony
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 11:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To co trzeba wiedzieć na temat wpłat jest w Kubowe FAQ
Cytat:
Jak można zostać członkiem Klubu?
Klubowiczem zostaje się po opłaceniu rocznej składki członkowskiej.
Na XII Ogólnopolskim Zlocie ustalono składkę roczną w wysokości minimum 50 zł dla Klubowiczów i minimum 100 zł dla Członków Wspierających (instytucjonalnych).
Najpierw należy wypełnić dokładnie formularz (TUTAJ) i stać się „sympatykiem” a następnie wpłacić składkę roczną na rachunek:
44 1140 1010 0000 2980 3700 1001, BRE Bank SA, 00-950 Warszawa, ul. Królewska 14
Klub ROVERki.pl; ul. Walerego Czumy 18/35, 01-355 Warszawa
z dopiskiem, "Składka roczna 2010 - nick, imię i nazwisko (nowa legitymacja*)".
*nowa legitymacja w tytule przelewu oznacza to, że klubowicz ma już zapełnione trzy pola na naklejki roczne, i chce otrzymać nową
Serdecznie witam nowych Klubowiczów. Wiem, że nie możecie się już doczekać tego upragnionego znaczka i naklejek...
Pragnę Was poinformować, że dnia wczorajszego miałem zaszczyt złożyć zamówienie pierwszej parti legitymacji. W związku z tym, co najmniej dziesięcoro userów zmieniło swój statut z sympatyków na klubowiczów.
Również wczoraj, do 16-tu klubowiczów poszły listy z naklejką VOID "ROVERki.pl 2010" na legitymacje.
Prawdopodobnie dzisiaj, te same nalepki polecą do kolejnych sześciu klubowiczy.
W swoim imieniu oraz Klubu ROVERki.pl dziękuję za Wasz wkład* klubowy
* - interpretacja dowolna
Na obecną chwile to tyle.
Pozdrawiam Skarbnik Tomaszi
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 12:56
A do kogo m.in. zostały już wysłane naklejki ? Głównie to interesuje mnie to, czy zostały wysłane także do mnie czy jeśli chodzi o mnie to dopiero legitka będzie wyrabiana etc. ?
Dydo, jeśli idzie o Ciebie i innych oczekujących na legitymacje musicie uzbroić się w cierpliwość, z resztą ja przy okazji też bo moja legitka też do wymiany
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
ale kiedy ja już Drogi Mój Kolego poradziłam sobie ze wszystkim. Wpłaty dokonałam gdzie trzeba się podpisałam i nawet dane uzupełniłam taka stara dobra zasada zanim komuś tyłek zawrócisz sam poszukaj
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Cieszę się, że przesyłki do Was docierają. Mam nadzieję że wszyscy dostaną...
UWAGA Wszystkie koperty są adresowane według Waszego profilu na stronie głównej www.roverki.pl
W przypadku gdy profil nie jest zaktualizowany bo w między czasie zmienił ktoś miejsce zamieszkania, nie otrzyma kopert do rąk własnych, w najgorszym wypadku dostanę zwrot przesyłki!
Gdyby ktoś chce by list poszedł na inny adres niż w profilu a nie chce zmieniać tego adresu w profilu proszę o maila z adresem korespondencyjnym na skarbnik@roverki.pl
ja dzisiaj wpłaciłem jakby coś kontakt PW
tak się zastanawiałem czy nie poczekać do kwietnia (bo rok by minał mojego niezdecydowania) ale już co mi tam
pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum