Wysłany: Nie Sty 17, 2010 18:57 Witam Wszystkich roverzystów/tki i 4umowiczów/ki:)
Pochodzę z malej miejscowości na Kielecczyźnie. Mam na imie Marcin i od kilku lat mieszkam w Wiedniu.
Właśnie zakupiłem rovera 620sdi z 97 roku z 78tysiecznym przebiegiem. To już drugi rover z tym samym silnikiem jakiego będę posiadał. Poprzednika sprzedałem po wypadku, przejechałem nim około 170 tysięcy kilometrów. Dosyć długo szukałem dobrego egzemplarza z silnikiem sdi, bo to bardzo udany diesel. Szczerze to tez z sentymentu do poprzedniej sześćsetdwudziestki...!
Pozdrawiam i mam nadzieje ze będę mógł pomoc, doświadczeniem jakie posiadam oraz dowiedzieć się jeszcze więcej o tych wspaniałych samochodach.
Ostatnio zmieniony przez Martinez Pon Sty 18, 2010 10:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 18:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum