Wysłany: Pon Sty 18, 2010 22:30 [WWW] Problem ze ściągnięciem pliku
Otóż chciałem sobie ściągnąć książkę serwisową Rovera 214 z działu technicznego, który jest dostępny dla klubowiczów, jednak coś jest nie tak z linkiem, bo gdy klikam w odnośnik to wyświetla mi się, że strona jest przekierowywana i mam kliknąć w ten link. Problem w tym, że tam nie ma już żadnego odsyłacza.. Próbowałem w IE i jest to samo. Zgłosiłem to przedwczoraj bodajże jako pusty odsyłacz, jednak chyba nikt z tym nic nie zrobił
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 16:46, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 22:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dydo, jeśli chodzi Ci o to -> Instrukcja obsługi - Rover 200 (> '95)
u mnie link działa. Spróbuj kliknąć na to prawym myszki, po czym kliknij -> Zapisz element docelowy jako..
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 23:05
Tomaszi, mi też bez problemu odpala ściąganie o Instrukcji do R200, jednakże mi chodzi o Książka serwisowa ROVER 214 / 414 Spróbuj czy u Ciebie pójdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum