Wysłany: Sro Sty 20, 2010 21:19 [R200vi] Problem z chłodnicą i wężem.
Witam, mam taki trochę niepokojący problem, ta rurka od chłodnicy na którą nachodzi wąż jest coraz krótsza bo się kruszy. Nie wiem co to jest, metal czy aluminium? Ale bym musiał gdzieś jechać dospawać to na nowo, tylko nie bardzo wiem do kogo się z tym wybrać... Już raz mi podczas jazdy wywaliło wąż, wtedy opaska nie wytrzymała, ale tym razem też może wywalić bo już pomału nie ma na czym się tam trzymać
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 21:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hehe no tak najprościej, ale wolał bym pójść jakimiś tańszymi kosztami, skoro chłodnica praktycznie dobra, poza tym elementem.
Sprawdz ceny chlodnic, wcale nie sa takie drogie, a w porownaniu do innych marek to taniocha. Allegro ok 200zl.
marcze83 napisał/a:
dopasuj rurkę z pcf, połącz wszystko poxiliną i po kłopocie, a koszt
Jasne. Od razu wyszukaj koledze kilka linkow o "HGF". Poxlina to mozna sobie klamke naprawic nie ukl. chlodzenia. I to w silniku ktory jest WYJATKOWO narazony na przegrzanie. W K-seri uklad chlodzenia musi byc zawsze na 100% sprawny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum