Wysłany: Wto Sty 26, 2010 15:42 [MG ZR] Co to jest.. problem
Witam. pierwsze pytanie: może mi ktoś powiedzieć co to jest?
I problem z tym zwiazany:
na zewnatrz prawie nieslyszalny ale w samochodzie slychac jak dzwiek jakiegos cichego traktora czy cos tego typu po odpaleniu silnika jest wszystko ok ale jak przejade pare kilometrow to zaczyna wydawac taki dzwiek.
Jest to pochłaniacz oparów paliwa - taki niepotrzebny gadżet, którego stosowanie wymusza prawo.
To, co stuka w nim to jego zawór elektromagnetyczny. Jak tak się dzieje, to wszytko w porządku.
_________________ Człowiek pochodzi od małpy. W czerwonym.
[ Dodano: Wto Sty 26, 2010 16:01 ]
STAF dzieki za link.. hmm tylko dziwi mnie to ze to nastepuje po jakims czasie.. i jest troche denerwujace wewnatez samochodu
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 16:13
scorpio-x, anie opiera Ci się on o coś? Mi zaczęło stukać jak założyłam rozpórkę, doszliśmy dlatego, że dotyka rozpórki i dlatego puka (jak się je rozdzieli i przytrzyma to przestaje).
staf, zaczynają mnie te linki w każdym, dosłownie każdym poście wkurzać
anie opiera Ci się on o coś? Mi zaczęło stukać jak założyłam rozpórkę, doszliśmy dlatego, że dotyka rozpórki i dlatego puka (jak się je rozdzieli i przytrzyma to przestaje).
hmm jutro to dokladnie sprawdze .. to sie zaczelo dziac jak nadeszly mrozne dni.. ale jutro obadam sytuacje dokladnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum