Panowie, vwageniarze rosna w sile, kiedys chcialem sprzedac felgi do golfa (w ostatnie lato) to zarejestrowalem sie na ich forum i dalem ogloszenie. Teraz patrze na vw forum wyslal mi maila pt "Glosowanie na nasze forum w rankingu" skasowalem czym predzej i daje info tutaj.
Moze warto rozmailowac wszystkich zarejestrownych uzytkownikow by wspomogli glosowane!!??
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
66 zaglosowalem powiem wam, ze jestesmy tak patrzac po pozycji suwaka to w pierwszej polowie jednak do czołówki troche nam brakuje...raptem jakies 1400 glosow i rzadzimy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ten cały konkurs to pewnie jak zwykle jakaś ściema -chłyt marketingowy- nie zdziwił bym się gdyby wygrał fanklub marki samochodów, którym jeździ naczelny redakcji "Auto Świat" bodajże Stanisław Sewastianowicz ewentualnie inna zaprzyjaźniona duszyczka z tym kolesiem pomykająca X samochodem.
Wybaczcie moje pesymistyczne podejście, ale za !@!$# nie wierzę takim akcjom...
Próbowałem uzupełnić dane naszego klubu ale wyskakuje czysta karta rejestracji klubu -no coment
Mamy swoje imprezki 2x w roku do tego dobrze zorganizowany system większych spotów (ostatni w Krakowie -aut więcej jak na zlocie). Dobrze Wiecie, ze jesteśmy największym i NajTheBest klubem i z "angielską" dumą, z góry przyjmijmy przegraną na klatę
Może i fajnie było by wygrać taką POSPOLITĄ nagrodę, tylko uważam że nie jesteśmy pospolitym klubem i stać nas na więcej...
masowy spam do 13 tysięcy użytkowników forum -żenada...
Ten cały konkurs to pewnie jak zwykle jakaś ściema -chłyt marketingowy- nie zdziwił bym się gdyby wygrał fanklub marki samochodów, którym jeździ naczelny redakcji "Auto Świat" bodajże Stanisław Sewastianowicz ewentualnie inna zaprzyjaźniona duszyczka z tym kolesiem pomykająca X samochodem.
Wybaczcie moje pesymistyczne podejście, ale za *k#$#* nie wierzę takim akcjom...
To, że wszystko jest ustalone, to jest oczywiste niestety... AŚ olewa Roverki "ciepłym moczem" (od początku ZTCP 1 test roverka lata temu), poza tym w każdym teście wygrywa jakiś niemiec, albo wyrób "niemiecko podobny"...
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
zetes, nie, wystarczy wejść na swój klub i kliknąć głosuję... formularz wypełnia przy zgłaszaniu klubo do wzięcia udziału w konkursie. Tam trzeba podac pewne dane statystyczne z działalność klubu...
Ja mam zmienne ip, wiec wystarczy, ze rolzacze i polacze blueconnecta i moge klikac jako "inna" osoba.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum