czytalem ten post ale dalej niewiem ktora to sroba i jak to naprawic bez wyciagania skrzyni moze jest ktos na forum kto to robil i mogl by to opisac krok po kroku
Pomógł: 12 razy Dołączył: 05 Mar 2009 Posty: 178 Skąd: Szczecin
Wysłany: Sob Sty 30, 2010 21:48
Zdjecie tej sruby jest na forum - jest pokazana skrznia i ta sruba zaznaczona - wydaje mi sie ,ze ja wrzucilem ten plik . Miale w komputerze ale zmienilem na nowy i nie mam w tej chwili .Interesuje mnie to rownierz - poniewaz mam automat i bede wymienial olej . A przy okazji - czy jak akumulator siada to wlaczaja sie swiatla i pryka przekaznik a rozrusznik nie drgnie .Kurcze kupilem jesienia nowke centre future 72Ah .Fakt ,ze stoi w blaszaku i pierwszy raz w tym roku probowalem odpalic
[quote="marynabiala"A przy okazji - czy jak akumulator siada to wlaczaja sie swiatla i pryka przekaznik a rozrusznik nie drgnie .Kurcze kupilem jesienia nowke centre future 72Ah .Fakt ,ze stoi w blaszaku i pierwszy raz w tym roku probowalem odpalic[/quote]
Tak cykają przekaźniki przygasaja kontrolki i rozrusznik nie drgnie. Ale co do akumulatora to albo masz wadliwy albo masz problem z elektryką w samochodzie. Mój nocuje pod chmurką i żadnych problemów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum