Markzo, chce sobie kupic "do zabawy" ale zona mnie straszy ze ponizej 15l/100 nie zejdzie. Do starego lotniska mam jakies 20-25 km, powyglupiac sie ze dwie-trzy godziny... zabraknie paliwa na powrot???
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
chce sobie kupic "do zabawy" ale zona mnie straszy ze ponizej 15l/100 nie zejdzie
Przy zabawie to i 20 będzie mało Tylko kto patrzy ile pali auto do zabawy? Dla frajdy jeśli by produkowali kupiłbym R200 na 4 łapy z V12 pod maską i 2 turbinami...ale nie ma takiego
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
ale zona mnie straszy ze ponizej 15l/100 nie zejdzie
820 Turbo tak normalnie ma koło 12l/100, 220 będzie miała minimalnie mniej, ale minimalnie.
Mombrey napisał/a:
Do starego lotniska mam jakies 20-25 km, powyglupiac sie ze dwie-trzy godziny... zabraknie paliwa na powrot???
Przy bardzo mocnym pociśnięciu spalanie przekracza 40/100 bez problemu, więc na pełnym baku masz dojazd, powrót i pół godziny zabawy.
Co do tego że niektórw mają 200KM niektóre 230KM, gabrycznie jest 200, ale bardzo łatwo zwiększyć moc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum