Witam. Jak w temacie, czy sa moze gdzies do kupienia lampy Angle Eyes lub ladne Xenonki na przod? Do r 75 oczywiscie ^^ rok 2000.. Szukalem na necie i forum ale nie moge nic znalesc A chcialbym miec takie ladne mocno swiecace ( bo teraz mam jakies dziwne wyblakle czy cuś )
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 16:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
szukam tez tego ale nigdy dwoch niemoge wylapac zawsze pojedyncze. 860 to jeszcze nie tak tragicznie za szt jak sa w super stanie:-) juz napisalem mu wiad:-) jak ma 2 to biore:-)
Po małych kosztach polecam polerkę kloszy od środka (niestety trzeba rozebrać reflektor...) do tego żaróweczki Philips BlueVision całkowity koszt w okolicach 50 zł, a efekt zabójczy miałem wcześniej w swoim R200 te żarówki i z czystym sumieniem polecam, bez sensu płacić przynajmniej 4x tyle za ksenon, gdyby nie uszkodzone zaczepy w fabrycznych reflektorach (efekt małego dzwonka poprzedniego właściciela )przez co kolokwialnie mówiąc jedno oko na Maroko drugie na Kaukaz to do dzisiaj bym na tych żaróweczkach śmigał. Wyblaknięte światło to objaw przepalonych żarówek, więc dużo korzyści przyniesie sama ich wymiana. Z dwóch opcji, które wymieniłeś mniejsze koszty to xeno, lepszy efekt to AE, ale nie widziałem jeszcze tych lampek do 75... pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum