shilus82 z tego co wiem i jeżeli mówimy o tej samej to ona wciska ludziom chińszczyznę;/ przynajmniej z tego co mój szwagier się orientuje ( no i ilość negatywów też zastanawia)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez emilanka Czw Lut 18, 2010 22:42, w całości zmieniany 1 raz
walkie dzięki wielkie za linka:) przeczytałam i czuję się wyedukowana w tej kwestii szkoda tylko że wcześniej nie dotarłam do tego typu informacji ale cóż wrócił mój roverkowy lekarz z pracy zaraz mu zdam relację i od rana zabierze się za leczenie
[ Dodano: Czw Lut 18, 2010 22:40 ]
kzrr napisał/a:
Hehehehe
czyżbyś miał coś do czynienia z wyżej wymienioną laską;> a tak po za tym do masz pozdrowienia od Karoliny S.
od tej laski ludzie głównie skarzą sie na szybkosc przesyłek,ale na stronie golfow tez nie polecaja.Wniosek?strona tomateam i pompa kagera,drozsz,ale za to pewniejsza,choc ciekawe kto ją robi.Kiedys wzialem od nich amorki na tył do R200 i okazało sie,ze produkuje je Gabriel,firma z Kanady czy Brazylii,jakos tak.
Dziękuje bardzo ja u nich właśnie kupiłem! Wysyłka mega szybka bo na drugi dzień rano już miałem pompe.
I to była chinszczyzna na pewno chociaz made in china nie przyuważyłem nigdzie!
w każdym razie pompa nie nadażała z podawaniem paliwa. Silnik był w stanie chodzic tylko na jalowym a i tak z czasem braklo paliwa. Cisnienie jakies 1,5 bara..... w aukcji oczywiscie duzo wyzsze było podane!!!!! nie polecam absolutnie
dobrze wiedziec,ze to takie gówno,co sie nadaje do napowietrzania wody w akwarium
nie jestem pewien czy dało by rade. Ja w koncu kupiłem kompletną używkę i działa aż miło. A ten badziew leży w kartonie w szafie bo gwarancji nie uwzględnili bo towar został użyty, nosi ślady użytkowania! Na pytanie jakie bo towar czyściutki to odpowiedz krótka "śmierdzi paliwem"
a no właśnie owszem nawet w jednej grupie jesteśmy. A w sumie to przez totalny przypadek się zgadałyśmy, mówiła że pracowała kiedyś z takim Pawłem, Rafałem który miał hopla na punkcie Roverków i przesiadywał cały czas na forum:P:P
ludzie skupcie sie,bo juz tu obsługa przywołuje do porzadku.
Tak,ta pani to nataliafs.Czyli z tego wychodzi,ze sprzedaje buble:/kurde,jak to trzeba uwazac nooooo
Osoba przeprasza bije się w pierś i obiecuje poprawę i uważam że warto byłoby o tej pani wspomnieć na oszustach bo słyszałam już wiele nie pochlebnych opinii na jej temat
[ Dodano: Pią Lut 19, 2010 19:25 ]
wszem i wobec ogłaszam że mój Roverek został wyleczony. Był chory na infekcję układu paliwowego, musiał przejść niestety przeszczep pompy paliwowej ale całe szczęście stan pacjenta jest stabilny i rokuje nie źle:) dzięki jeszcze raz za pomoc:) i całe szczęście jestem mądrzejsza już o jedną kontrolkę więcej IMMO to nie "Żyd" to moja dewiza na dziś:P:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum