Witaj na forum
Mam pytanie... sprawdzałaś pojemność silnika po VINie albo po oznaczeniach na bloku silnika? A może twój R miał wymieniane fotele?
Wszystkie 1.6 jakie widziałam miały inne fotele tz. inna tapicerka
Anula91_Rover,
a więc piszę w imieniu Mai (zouzy) i moim bo chwilowo mamy tylko mojego kompa bo drugi miał spotkanie 3stopnia z szampanem .
Co do tapicerki chodzi nam o to, że wszystkie roverki 25 z silnikiem 1,6 miały taką tapicerkę
widzimy tez ze masz jedną poduszkę więc może i fabryka wyposażały uboższe wersje w takie fotele.
Najlepiej wpisać sobie nr vin z dowodu i sprawdzić czy wyskakuje co i jak.
Maja gada żebyś nie panikowała bo z wersjami to nigdy nic nie wiadomo
E ten... to ja zouza Kurcze, bo nie chce Ci od razu robić niemiłego początku na forum. Ręki sobie nie dam obciąć, że mam rację tylko zwróciłam uwagę, bo na jakimś spocie rozmawialiśmy o tym z Tomim i po tapicerce poznał wersję Przeglądnęłam jeszcze mobile.de i allegro i 1.6 wszystkie mają taką jak wyżej.
Może była taka wersja, a może ktoś zmieniał fotele. Po prostu sprawdź sobie....http://roverki.pl/checkvin.php
to bede musiała to sprawdzic, bo ciekawe jest to ci piszecie. szczerze mowiac ten samochod od nowosci uzytkował jakis stary dziadek wiec nie wiem co on tam z nim robił...jeszcze dzis sprawdze i Wam odpisze:)
Anula91_Rover, no dlatego piszę, nie ma co panikować, po prostu sobie posprawdzaj. Może ktoś mądry kto będzie pewny co do tych wersji jeszcze tu coś napisze.
Masz też jedna poduszkę, niemalowany spoiler itd więc może jakaś biedniejsza wersja
Dziewczyno ciesz się po prostu autem i żeby się dobrze jeździło
Witam
Po numerze silnika też idzie stwierdzić jaka pojemność na początku bodajże musi być 16 dla 1,6
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Anula91_Rover [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 12:13
16K4F
Mam taki kod silnika... wiec jak ktos sie zna na tym i moze cos wiecej powiedziec na ten temat to bardzo prosze psiac:)
Ogolnie autko mam od wrzesnia i bardzo sie ciesze bo to moj pierwszy samochod zaraz po zdaniu prawa jazdy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum