auto nie ma charakteru jak roverek ale fajnie się nim jeździ
Właśnie chciałem spytać, czy nudniejszych aut nie było.
Gratulacje, żeby Wam się kółka kręciły jak najdłużej - sam w domu mam "woła roboczego" - Octavię kombi 1.6 i uważam, że to genialne auto do takiej roli.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, damy Ci się przejechać przy jakiejś okazji . Ja nie byłam przekonana póki się nie przejechałam, fajnie się to prowadzi, wydaje się mocniejszy niż jest, cichutko, wygodnie, oszczędnie... rozsądny wybór, ale auto do polubienia mimo, że sama mówiłam, że to najnudniejsze auto na świecie. Poza tym cena była taka, że nie można było powiedzieć nie ale nie chciałabym jej sprzedać żeby kupić coś innego.
No nie strasz, że zouza też chce zmienić i to na coś takiego??
Moja koleżanka przymierzała się do Yarisa - na szczęście stanęło na C2 w diesel'u.
[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 19:41 ]
zouza napisał/a:
maciej, damy Ci się przejechać przy jakiejś okazji
Spokojnie - nie musicie się bronić.
Taki żarcik miał być - jak napisałem, sam mam w domu Octavię Tour combi 1.6 LPG, więc chyba nie ma nudniejszego auta (Golf IV z przedłużoną budą ) i uważam, że, do codziennego użytku, to genialne auto.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No nie strasz, że zouza też chce zmienić i to na coś takie??
Takiej opcji nie ma po 1 kocham mojego R, po 2 ponieważ jeden jest rozsądny i oszczędny mogę się wozić moim paliwożernym mułkiem, po 3 za bardzo o niego dbałam żeby teraz sprzedać, jest wychuchany i dopieszczony drugiego takiego nie znajdę... poza tym za bardzo lubimy klub roverki żeby należeć tylko zaocznie
R ciągle potrafi sprawić, że się uśmiecham jak wciskam gaz mimo, że trochę już razem jesteśmy.
Na usprawiedliwienie powiem jeszcze tak
Ze w sumie mieliśmy dwa prawie takie same auta trochę za małe
gdyby mieszkalibyśmy razem przed moim zakupem roverka pewnie nie była by to 200 tylko pewnie jakaś 600.
Moja zagazowana 200 miała poważny problem trochę za mały bagażnik niestety
auto nie ma charakteru jak roverek ale fajnie się nim jeździ
Właśnie chciałem spytać, czy nudniejszych aut nie było.
będą: astry i jarisy
O których astrach mówisz?
Bo mi się cholernie podoba Astra III OPC, ewentualnie jeszcze GTC, samochód bajka
Zwykła Astra III też nie jest brzydka, a jeszcze ładnie ją ulepszyć można
Krzysi3k, służbówek OPC raczej nie ma Wyobrażasz sobie jak przedstawiciel handlowy pomyka po mieście Astrą OPC??
A jak będą to Astry II.... ale ja się R nie pozbędę.
Krzysi3k, nowe auta z 7 warstwami lakieru.
przegrzewane blachy przy spawaniu, zgrzewaniu. wszechobecna korazja na nowych blachach,
dostosowanie norm do standardów, a nie standardów do norm itp
a więc trasa 850 km z Zabrza do Hamburga 5,1 l/100km
przy średniej prędkości 100 km/h wg. kompa
[ Dodano: Sob Mar 13, 2010 12:43 ]
edit bo zapomniałem dopisać
ze przez Hamburg jechaliśmy godzinę i przejechaliśmy ok 40 km a to drastycznie zaniżyło średnią prędkość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum