Jeszcze tylko para skrzydeł i będzie fruwał jak bocian. Aha, i koniecznie osiem końcówek wydechu dla uzyskania większej siły ciągu. A poważnie, skoro gościu napisał, że pasuje do tych modeli roverków, to chyba wie co mówi.
Pasuje i jest śliczny. To jest spoiler od MG ZR Panowie specjaliści od wiejskiego tuningu i 8 końcówek wydechu. Pasuje, był o tym temat. Sam taki kupiłem.
Kurde też myślałem żeby sobie spojler z ZR zamontować, ale moim skromnym zdaniem montowanie czegoś takiego do 75koni to troche śmieszne i mało adekwatne do mocy auta.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
nie mówimy o tuningu mechanicznym a wizualnym prawda ? Ok w cieniaku 200koni pewnie nie jednego na swiatłach niezle zdziwiło a ja i tak dalej bede uwazal ze jesli auto ma 75 koni wiec raczej nie jest to powalająca ilosc ktora sluzy do sportowych wyczynow to stylizowanie auto na takie jest dla mnie delikatnie mowiac agroturystyką no ale są gusta i gusciki
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Patrząc na to w ten sposób wszyscy, którzy mają 75 kuca, powinni jeździć na felgach 13 i do tego stalowych, kierownice mieć plastikową i nie daj Boże ozdobną końcówkę tłumika
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Podzielam zdanie kzrr, zamiast kupować takie bajery lepiej zainwestować kasę w tuning mechaniczny albo zbierać na inne szybkie autko i wtedy bawić się w spoilery(jeśli ktoś lubi)
Dokładnie to co z tego Zra który też ma w serii 103 kuce albo lepiej kaszlaka 100+ kucy to są tak sportowe silniki? Po za tym kto powiedział że po zrobieniu ładnie auta na sportowe nie możesz wrzucić silnika innego? Część jak każda inna do wymiany.
[ Dodano: Nie Mar 07, 2010 00:47 ]
a z takim podejściem dziadkowym wyskakujecie zależy jak kto lubi i jak było wspomniane gusta i guściki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
a z takim podejściem dziadkowym wyskakujecie zależy jak kto lubi i jak było wspomniane gusta i guściki
ja robie tuning wizualny heh tzn chce kupic ten spojler i w niedlugim czasie obnizyc auto i nic wiecej,i mi sie taki spojler podoba to co musze miec zaraz 200koni i jezdzic z predkoscia niewiadomo jaka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum