Witam wszystkich.
Mam na imię Artur i od 3 lat śmigam R 416 .
Mam taki problem: ucieka mi płyn chłodniczy tzn. jest mokro pod samochodem, co parę dni dolewam do zbiornika ok 100-200 ml.Z tego co zaobserwowałem płyn ucieka "takim czymś'' przy przegrodzie za silnikiem pomiędzy wężami, takie czarna mała skrzyneczka z jakąś linką do sterowania.Nie mam bladego pojęcia co to jest?Czy jest to w ogóle możliwe żeby tam uciekał płyn.Dodam,że mam wymienione wszystkie węże i przy opaskach wycieku nie zauważyłem.
Proszę o radę co z tym zrobić?Dzięki za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 08:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Być może tak jest.Tam było już coś kombinowane, bo dochodzi tam taka linka, ale jest przymocowana na taki plastikowy zacisk, na fabrykę to mi to nie wygląda.Istnieje możliwość wycieku z tego miejsca?
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 09:49
mam taki sam problem tylke, ze w R200. Zamowilem część, juz mi przyszla. Tylko doszla do mnie taka wlasnie jak jest na zdjeciu od R400, wiecie moze czy podejdzie do R200??
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 10:55
w aucie mam dokladnie taki jaki pokazales, a doszedl do mnie ten z 400. Ciezko mi wlasnie wyczuc czy da rade zalozyc ta linke. Pytam was, poniewaz nie chce tego kilka razy rozbierac. Podejdzie czy nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum