z tymi nalepkami to chodziło mi o pakiecik podtablicowych w celu dystrybucji wśród sympatyków zamieszkujących okoliczne miasta i wsie
ale i tak dziękuję
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 20:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzisiaj jestem z doskoku na forum, nie wspominając że do PC podchodzę... a właściwie pisząc nie podchodzę...
monia0023 napisał/a:
Z niecierpliwością czekam na zmianę statusu
jutro się tym zajmę. (odpowiedź tyczy się wszystkich którzy wpłacili do jutra i zostało zaksięgowane )
[ Dodano: Sro Mar 03, 2010 20:25 ]
sTERYD napisał/a:
z tymi nalepkami to chodziło mi o pakiecik podtablicowych w celu dystrybucji wśród sympatyków zamieszkujących okoliczne miasta i wsie
ale i tak dziękuję
zetes, monia0023, oraz pozostali którzy czekają na legitymację.
Informuję że wczoraj uzbierała się kolejna dziesiątka klubowiczów
do nowych legitymacji (długo trzeba było czekać).
Dzisiaj wieczorem zrobię jeszcze jedno rozliczenie Waszych wpłat, w poniedziałek sprawdzę czy się nie zmieniło i będę zamawiał legitymację.
ps. nie wszystko jest uzależnione o de mnie, porównam to do zamówień wizytówek, które zamawia emes, musi uzbierać się pewna ilość "chętnych".
Pozdrawiam
Skarbnik Tomaszi
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 13:22
Tomaszi napisał/a:
zetes, monia0023, oraz pozostali którzy czekają na legitymację.
Informuję że wczoraj uzbierała się kolejna dziesiątka klubowiczów
do nowych legitymacji (długo trzeba było czekać).
Dzisiaj wieczorem zrobię jeszcze jedno rozliczenie Waszych wpłat, w poniedziałek sprawdzę czy się nie zmieniło i będę zamawiał legitymację.
ps. nie wszystko jest uzależnione o de mnie, porównam to do zamówień wizytówek, które zamawia emes, musi uzbierać się pewna ilość "chętnych".
Pozdrawiam
Skarbnik Tomaszi
mama nadziej ze moja wplasta dotarla :0
dlamnie tylko znaczek nowy bo legitke dostalem dopiero co nowa w zeszlym roku
porównam to do zamówień wizytówek, które zamawia emes
No właśnie,fajnie byłoby otrzymać legitymację razem z wizytówkami,brakuje jeszcze bodajże 5 osób.Gdyby ktoś nie wiedział o czym piszę to zachęcam do zapisów i odsyłam:
http://forum.roverki.eu/v...47330&start=100
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum