Wysłany: Czw Mar 18, 2010 19:10 [R620] Prośba o poradę
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Dziś jak jechałem zaczeły się żabki chwilę jechał normalnie, potem zatrzymałem się na światłach auto zgasło i nie chciało zapalić zepchnąłem auto na bok przez dwa pasy lekko i dalej nic okazało się że nie ma iskry coś nie działa jakiej firmy polecacie kopułkę i palec
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 20:51
ja bym rzucił okiem na świece. Tu masz nr tel do gości, pierwszy to części używane a drugi to oryginał: 601424697 603121772 ten pierwszy nr to do gościa z używkami ale podaje Ci go po to bo gość jest bardzo konkretny i być może podpowie co zdechło
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 21:06
Zadzwoń i zapyta o nowe, bo chyba w tym tkwi przyczyna
[ Dodano: Czw Mar 18, 2010 21:06 ]
zdejmij kopułki i spróbuj je przeczyścić od środka może coś zaśniedziało.
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum