Co do 45-tki to chyba lepszy wybor bo bedzie nowsza i nie bedzie problemu z korozja
tego bym nie powiedzial, u kolegi kruszona juz byla robiona dziura w podlodze, a u mnie w 600 z 95roku podloga nie ruszona i jedynie rdza na nadkolach i na masce.
[ Dodano: Nie Lut 07, 2010 12:59 ]
lybra napisał/a:
Civiki już nie są takie fajne jak R200(okrąglaki) R25 czy R45.
To jak powinienem to zrozumiec?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 12:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
u kolegi kruszona juz byla robiona dziura w podlodze, a u mnie w 600 z 95roku podloga nie ruszona i jedynie rdza na nadkolach i na masce.
Mogło być to spowodowane jakimś wcześniejszym najechaniem na coś. Bo jedna dziura w podłodze nie wzięła się przypadkiem. Gdyby była podatna na rdze, posypała by się cała.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Uwaga! Dodaj proszę zrzut ekranowy ogłoszenia zgodnie z zasadami kącika.
Brak zrzutu ekranowego kwalifikuje temat do usunięcia.
Jeśli nie wiesz, jak wykonać zrzut ekranowy, zapoznaj się z tym tematem
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
ponieważ zaczyna mnie nieść w kierunku rocznika 2003 R45 [1.6,1.8] proszę o info na temat zmian w tym roczniku i czy 45 miały poprawianą jakość blach w stosunku do 400.
ponieważ zaczyna mnie nieść w kierunku rocznika 2003 R45 [1.6,1.8] proszę o info na temat zmian w tym roczniku
Przede wszystkim musisz wiedzieć, że powinieneś raczej posługiwać się pojęciem rocznika "modelowego". Mniej więcej w połowie roku (wakacje) następowała modernizacja linii produkcyjnych i wdrażanie nowego rocznika modelowego, tj. np. w roku 2003 wchodził od września/października rocznik modelowy 2004.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum