Dzemdobry
Nowy jestem i zielony w roverkach
Moj kolega ma roverka (Rover 200 94r 1,4 16V pb i lpg ) a ja jestem jego prawa reka w obsludze tego samochodu wiec Wasze cenne rady napewno sie przydadza jestem uzytkownikiem opla i peugeota ale jak tym roverkiem posmigalem to tez mi sie takieo zachcialo
Pozdrawiam Wszystkich
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 22:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
o Kolego dzelo23 jak by Ci cos z bialegostoku bylo potrzebne to daj znac bo ja codziennie robie trase zambrow wys maz bransk lapy bialystok wiec jak cos dawaj znac pozdr:D
Dzieki Wszystkim za powitanie w kwesti roverkow to raczej slabo pomoge ale jak by trzeba bylo cos przetransportowac na trasie bialystok zambrow wysokie maz bransk lapy to sie polecam no i jak cos kupic po kosztach w inter cars to tez mozna pisac
Dzieki pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum