Niniejszym chciałem przywitać wszystkich Forumowiczów.
Stałem się ostatnio posiadaczem takiegoż wozidła jak widać po lewej, w charakterystycznym kolorze Trophy Blue; nie mogę go jeszcze zaprezentować, gdyż wymaga pewnych poprawek blacharsko-lakierniczych
W zasadzie auto sprowadzaliśmy z myślą zostawienia go sobie, ale to w zasadzie nie jest jeszcze pewne i zależy od kilku kwestii, ale o tym to już w innym dziale.
Nie ukrywam, że bardzo mi się podoba
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 14:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
cze, nie ma czegos takiego jak MG ZS mk.I bynajmniej w roverianach taka nomenklatura nie obowiązuje...
Ee tam zaraz "nomenklatura", przecież tak się umownie oznacza "generację" danego modelu, mkI, mk.I, Mk1, mark I itd. Używam tego określenia dla wielu samochodów, na mg-rover.org też jest popularne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum