Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 10:44
Tak szczerze napisawszy to ten termin 27-30 jest bardzo dobrym terminem. Więc może zarząd by pomyślał nad jakimś zlotem właśnie w tym terminie, a nie BC?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, nie dopytuj, tylko spójrz na date nadania tego komunikatu
No ale walkie zanegowała już dziś, więc zacząłem jej wierzyć.
Kurde, wszystko ustawiłem pod Boże Ciało, a tak, to kiepsko...
Chyba w takiej sytuacji to tylko na sobotę po południu udałoby mi się przyjechać.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tak jak napisał Brt w tym temacie http://forum.roverki.eu/v...er=asc&start=20 Zlot będzie w ostatni weekend maja, a nawet już od czwartku, tj. 27-30 maja. Miejsce oraz pozostałe detale zostaną podane do wiadomości publicznej po Świętach.
a kto Ci powiedział, że w Boże Ciało? Zlot będzie w dniach 27 - 30 maj co pisał już Brt w innym wątku - ostatni weekend maja,
Kurde, bo tak mi wynikło z rozmów chyba na poprzednim Zlocie - że jak będzie 4-dniowy, to na pewno w Boże Ciało i tak sobie powrót do Polski zarezerwowałem.
Na szczęście jest jeszcze dużo czasu i mój PM już się zgodził na przełożenie tego powrotu o tydzień wstecz, więc będę, tylko nie wiem czy na całym Zlocie, czy tylko do soboty rano, bo w ten weekend mam też studia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum