Wysłany: Pon Sty 25, 2010 22:40 moze by tak spocik w jeleniej górze
witam moze by tak w jeleniej gorze cos zorganizowac jest tutaj sporo do zwiedzania a widok z gory szybowcej jest super na cale miasto i panorame karkonoszy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 22:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 12:44
hehhe ... wiem mieszkam tam czasem obecnie nie .. bo praca mnie wygnala w drugi koniec polski .. ale gora szybowcowa jest mi bardzo bliska, doslownie i w przenosni
co do samego spotu .. to najpierw znajdz chetncyh rowerkowiczow .. bo ja jak tylko jestem staram sie zostawiac wizytowki .. a jesli myslisz o tym by pol polski przyjechalo do jeleniej gory .. to chyba niepredko to nastapi
Witam. Jako, ze niedawno zakupilem rowerka tez z checia spotkalbym sie w jakims ciekawym miejscu. Choc nie ukrywam, ze dobrze by bylo poczekac na lepsza pogode
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 20:44
hmm ... no to jestem w jelenie górze .. czekam na termin spotkania zostane tu pewnie okolo tygodnia wiec .. na 100% moge sie spotkac ... myslmy cos .. naprawde warto
Byłem dziś na Szybowcowej. Idealne miejsce na mały spocik z idealnym widokiem na okolicę. Niestety mało tam miejsca (na samym szczycie) i trzeba stawać na tym placyku poniżej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum