soviet100, tak jak w linku, który wkleił PTE - napisz do izjawy, ona Ci napisze co i jak. Chyba, że masz możliwość podjechania na jakiś większy spot, to ktoś tam powinien mieć kilka kompletów na zbyciu.
Ja póki co też nie mam statusu klubowicza, ale już pracuje nad zmianą tego
Czyżbyś szykował podwyżkę dla abonentów?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Aaaaaa.....myslalem, ze probowales altki na suchej Wislostradzie
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
4.50 zł na miesiąc nie ma sensu bo z tego żadnej korzyści nie ma .
myślałem że zniżki i rabaty to jakieś korzyści widać się myliłem
a składka wysoka nie jest w sumie jakieś 5 paczek fajek czy 3 flaszki
ja zapłaciłem czekam aż przelew dojdzie i zostane klubowiczem
_________________ Zadowolony ze swojego R...sama radość prowadzenia
...dokładnie, choćby zniżka 10% w TomaTeam gdzie jak kupisz parę rzeczy to akurat rabat pokryje koszt składki rocznej.
Mimo wszystko przekonuje mnie jak na razie możliwość zagospodarowania tych pieniędzy inaczej, dlatego też jutro wysyłam kopertkę ze znaczkiem i kilkoma "zapasowymi" znaczkami dla chętnych i będę się cieszył naklejkami pod tablice.
Roverek nabiera wtedy pełnej wartości
Inna sprawa to wstyd że prawie rok jestem na forum i nie byłem jeszcze na spocie w Warszawie ani nie nazbierałem tych 4zł miesięcznie na składkę
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum