Auto prosto z myjki i fotki na szybko bo czas naglił a musiałem z ciekawości sprawdzić mój nowy nabytek fotki ze statywu z czasem ~3s Lampiszona kupiłem Nikona Speedlight'a SB900
"Ksywe" Tomcat coupeta dostała od fabryki, rozbierając go natrafiłem na naklejki oryginalne na boczkach drzwiowych właśnie z napisem Tomcat poszukam i później wkleje fotke
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
a to jak masz statyw, i lubisz sie bawic z takim długim czasem, to możesz popróbowac sobie z zoomem w czasie naswiatlania, całkiem fajne efekty mogą wyjść
Kurczaki, nigdy Cię nie widziałem 'na mieście' Dobryziomie Ja teraz śmigam swoją furmaną - Civic 4G.. Może w końcu kiedyś zobaczę ten samochód na żywo
Co do zdjęć - fajnie wyszły ale tak jak Markzo napisał - powinno być jaśniej, pobawię się w PS-ie z tymi zdjątkami
czasem bywam na spotach na bemo wiec wpadnij
co do fotek może wrzucić parę mocno doświetlonych ale wygladaja słabo bardzo sztucznie tak jak te Markzo... mi się nie podobają nie pasują są za grzeczne. Jakieś czary mary w PS proszę bardzo.
Mam pytanie z innej beczki - Markzo; czy Twoja coupeta ma tę wypukłość na masce, co u Zioma? Bo akurat na fotce jest: albo cień, który wygląda na tę wypukłość, albo ta wypukłość- wszystkie coupety to miały, czy tylko "turbo", bo ZTCP tylko turbo ?
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Właściwie ona coś daje, czy to tylko efekt stylizacyjny? U mnie w civic'u nie mam wypukłości, ale planuję sobie sprawić maskę od crx'a - a tam już jest wypukłość, po lewej stronie.. Tu w Tomciu widać, że po prawej.. Czemu po prawej ? A czemu w crx po lewej?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum