Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 16:27 [Rover 25] oraz 25 Streetwise
Jestem na kupnie samochodu Rover 25 lub 25 Streetwise chociaz ten drugi bardziej mi odpowiada. Chcialbym wydac do 16 000 max. Znalazlem kilku "kandydatow".
Mam dylemat czy kupic diesla czy "benzyna", w sumie bede jezdzil raczej na krutkich dystansach. Doradzcie mi ktory silnik jest najlepszy w Roverku 25 !
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 16:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na streewisach średnio się znam więc ocenie tylko 25tki. Zresztą nie lubie oglądać na raz aut więc trzy 25tki wystarczą.
Zielona: nic do zarzucenia nie ma, jechać i oglądać. Przebieg średnio realny, ale specjalnie nie widać zurzycia elementów. Przydałoby się zerknąc pod maskę, w sensie na zdjęciach. Aha i ta maska jakby ciut nisko była, tzn taka przycisnięta, ale to też może być złudzenie na zdjęciach.
Tylko ten egzemplarz kosztuje 15000, nie wiem czy 16tys to na samo auto czy włącznie z doprowadzeniem do porzadku, bo przy prawidłowym podejściu tysiąc może nie wystarczyć (rozrząd, płyny, filyty i kto wie co jeszcze)
ciemny z krakowa: silnik 1.1, chyba nie warto się dalej interesować. Pewnie to w ogóle nie jedzie. Dodatkowo dosyć uboga wersja. A i z pierdołek to brak antenki.
Zielony, diesel, ciekawe czy rzeczywiście ma te 113km czy standardowe 101. Generalnie po tych zdjęciach średnio można coś powiedzieć, ale jakoś nie robi na mnie wrażenia. Alu pewnie sprzedane oddzielnie. Ciekawe o jakie ksenony chodzi
Ostatnio w Rzeszowie była 25tka od forumowicza, na mnie zrobiła wrażenie, ale nie wiem czy jeszcze jest, bo nie widze jej juz na allegro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum