Nie zrażając się różnymi opiniami zdecydowałam się na zakup Rovera 200, w szczególności zainteresował mnie jeden egzemplarz, aby go obejrzeć muszę przejechać ponad 200km w jedna stronę ( zaznaczam że nie za bardzo znam się na samochodach) w związku z tym będę niezmiernie wdzięczna za wszelkie sugestie i uwagi na jego temat oraz z góry dziękuje
-wyłamane żeberko w grillu
-spasowanie przodu w miarę
-spasowanie tyłu też w miarę dobrze wygląda
-środkowa kratka nawiewu trochę zniszczona
-wymieniona półka bagażnika na jakąś dechę
Ogólnie ten roverek jest jakiś podejrzany 5400 zł za diesla to trochę za mało
colin1983, now sumie sie zgadzam! kolegaleszczu19901, słusznie zauwazył kilka niedociagnieć takich dziwnych. np ta półka mnie zszokowała! nie wiem czy poprzedni właściciel ją połamał czy jakies audio wstawiał???
leszczu19901 a czy ta kierownica nie wydaje ci się mocno wytarta, chyba była linka od sprzęgła wymieniana bo coś pedał wysoko stoi albo coś dzieje się hamulcem
Ostatnio zmieniony przez colin1983 Czw Kwi 22, 2010 17:43, w całości zmieniany 1 raz
macie racje samochód jest do opłacenia wiec do podanej ceny trzeba doliczyć jakieś 1500zł, dziękuję z wszystkie uwagi jestem zaskoczona (pozytywnie) wiedzą i spostrzegawczością forumowiczów jeszcze raz dziękuję za odpowiedz
proszę o ogólna opinie warto jechać i bliżej go obejrzeć czy lepiej odpuścić ?
Szukam samochodu do ok 7000 tyś.
jak na mój gustto obydwa lepsze od tego czerwonego:) ale dziwne ze ten niebieski ma francuskie blachy, a ma akumulator polski WARTA? i jak dla mnie to on nie jest bezwypadkowy = przód... chyba za bardzo maks aodstaje nad grillem, a przynajmniej jak na moje oko bardziej niz w białym.
jak dla mnie biały chyba najlepszy z tych trzech
Biały:
- brak zdjęć silnika
- pęknięty przedni zderzak(najprawdopodobniej od krawężnika)
Niebieski:
- brak przedniego znaczka
- wyłamane żeberka w atrapie grilla
- w opisie radio, a na zdjęciach tylko wybałuszone kable
- w nawiewie środkowym chyba brakuje jednego żeberka
- brak dywaników
- kierownica jakaś taka obdrapana(chyba,że to brud)
- mocno zmęczony mieszek dźwigni zmiany biegów
verneur masz racje co do białego ale spójrz na prawą lampę jest ciemniejsza i odstaje od strony błotnika a co do niebieskiego to dziwnie wygląda okolica wlewu paliwa coś za czysta w stosunku do reszty samochodu możliwe że było coś robione, może na zdjęciach tak tylko wygląda no i duży MINUS za hak możliwe że silnik nie miał lekkiego życia we Francji
Trzeba by zaopatrzyć się w miernik grubości lakieru, wtedy wszystko będzie jasne. Niebieski jest masakrycznie z przodu spasowany, a biały ma pod lewą lampą jakieś wybrzuszenie. Aku może i Varta, ale niekoniecznie polski, nie sądzę.
[ Dodano: Pią Kwi 23, 2010 09:34 ]
ja bym się bliżej jednak temu białemu przyjrzał, bo to on zarejestrowany i od prywaciarza, a nie od handlarza jak czerwony i niebieski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum