Autko wygląda na zadbane. Nie zauważyłem jakiś mankamentów w nadwoziu i we wnętrzu. Brak fotek silnika. Poproś sprzedawcę, aby Ci przesłał foty silnika w dużej rozdzielczości. Mogą dużo powiedzieć.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tak jakby zderzak przedni lekko przetarty? jest tylko jedno zdjecie w dodatku nie dokladne wiec ciezko stwierdzic.
Co najwazniejsze auto ma hak wiec wiadomo, ze jezeli ciagnelo duze ciezary to sprzeglo na wymarciu bla bla bla.
Brak fotek silnika wobec czego ciezko co kolwiek powiedziec, dalej dodam tylko ze dosc ubogo jest bo auto nie ma alufelg oryginalnych rovera, halogenow przednich, ciekawe czy z tylu korbki od szyb, ale chyba sa przelaczniki el....na szczescie sa elektryczne lusterka
[ Dodano: Nie Kwi 25, 2010 11:18 ]
ps cena spora. Ja za swojego poltory roku temu zarejestrowanego wraz z instalacja LPG na pokladzie zaplacilem 7600. Co prawda byly opony do kupienia i hamulce przednie wraz z tarczami do wymiany ale to i tak bylo poltory roku temu. Jezeli sie zdecydujesz na ten samochod, to badz pewny, ze amorki sprawne jak nowe, hamulce jak nowki, zawieszenie nie wytluczone brak rudego itp itd.
Prawda jest taka, ze handlarze sciagaja takie rovery zza granicy za 500-1000 euro a pozniej widzisz za ile opylaja
No właśnie brak fotek silnika też mnie martwi ale daleko nie mam to może się umuwię z gościem i obczaję maszynkę
Co do ceny to właśnie nie jest taka wysoka a pewnie jeszcze się coś zerwie . W centrum kraju są duże problemy z tego typu samochodami bo nie ma ich za wiele do kupienia (przynajmniej w łódzkim) na zachodzie pewnie nie ma tego problemu.
tomcio79, a doczytales sie, ze auto jest do oplat? lacznie z poczatkowym serwisem wymiana paskow bla bla bla i jeszcze z oc wyjdzie Cie ponad dyche i nadal bedizesz mial jeden komplet felg stalowych z kolpakami
No niestety faecd będę się z tobą kłócił ponieważ jest napisane że samochód po opłatach i gotowy do rejestracji No płyny to chyba normalka że trzeba wymienić a co do paska rozrządu to zależy kiedy był wymieniany ostatni raz a to że nie ma alusów to może być fortel żeby spuścił z ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum