Wysłany: Pon Maj 03, 2010 11:43 [Forum] Tematy które można wyszukać, ale niema ich w katalog
Witam!
Taką dziwną rzecz zauważyłem:
Gdy odpisze komuś na nowy temat który znalazłem po kliknięciu np. na "Nowe posty po ostatniej wizycie" i znajduje się on przykładowo w "Usterki i porady techniczne" to jeśli wejdę do tego katalogu to go tam tak naprawdę niema, a nie widzę żadnych innych podkatalogów do tego działu.
Dla przykładu, temat: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=55031
Który jest w "Usterki i porady techniczne" jak wskazuje sam link nad tematem, to jeśli tam wejdę to wcale go tam niema (zdjęcie poniżej to pokazuje).
O co chodzi ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 11:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Coś z kontem mi się porobiło, bo jak się wyloguje to dobrze jest, ale już po zalogowaniu widzę tak jak na screenie, dopiero teraz w ogóle zauważyłem że w tym katalogu jest tyle przyklejonych tematów, zawsze myślałem że są 3
No ale nie będę się wylogowywał bez przerwy aby zobaczyć co tam w technicznym się dzieje
Da się to jakoś naprawić ? Bo to raczej nie wina mojej przeglądarki, na innym kompie to samo mam
Sprawdzałem na jednym jak i na drugim kompie w chrome, firefox'ie i explorerze i wszędzie to samo.
A gdzie tam, na kilku przeglądarkach sprawdzałem, na innym kompie i tak samo, coś mam w koncie nie tak, a w profilu nic nie da się ustawić z tym związanego
-------------------
Już wiem... jak nowe posty się pojawiają na forum to zawsze na głównej mogę sobie kliknąć aby je przeczytać, ale niektórych nie chcę czytać i je biorę "ignoruj", sądziłem że to działa tak że już nie będzie mnie powiadamiać o nowych postach w nich, a nie że mi je w ogóle ukryje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum