Od gory nalozona jest "przecierka" z czarnej farby, wiec nie jest az tak "czerwono". Sorka za jakosc, zdjecia z komorki. Doloze jeszce zdjecia z wnetrza auta, ale musze je najpierw zrobic.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Dario.G Pon Maj 03, 2010 13:04, w całości zmieniany 1 raz
Technologicznie na pewno jest wykonalne. Dioda nie potrzebuje dożo miejsca. Sęk w tym, że użyte "logo" pewnie jest z nieprzeźroczystego materiału.
Z podświetleniem, czy bez efekt wspaniały
Co do wykonywania galek na zamowienie: nie wiem za ile , to jednak kupa roboty jest... Aktualnie jestem zajety remontem auta siostry, wiec i czasu brak. Ale pomysle o tym.
Nie myslalem nad podswietlana, bo i takiej nie chcialem.Wkrotce zdjecia z wnetrza auta.
Dario.G, Świetnie się to prezentuje z tym jasnym mieszkiem. Pomyśl jeszcze, aby tę czarną ramkę wokół mieszka zrobić w chromie a efekt będzie jeszcze lepszy.
Ja pierdziele bez kitu mistrzostwo świata też mam drewnianą oryginalną na którą z pół roku polowałem na allegro ale twoja jest jeszcze ładniejsza niż oryginał
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum