Uderzonego miałem ,ale leciutko z przodu , tylko boję się gdy kupie 4 oponki 185/55 to przy tym zawieszeniu może obcierać Dlatego pytam się może ktoś na forum przy podobnym zawiasie jeździ na takich parametrach i jest dobrze
ja mam 15" ET35 6,5 cala szerokości przy 195/50 R15 z tyłu na styk przy niskim zawiasie i przy maksymalnym obciążeniu, możesz zobaczyć sobie u mnie w zdjęciach jak jest niski.
Przy 185/55R15 ET37 6,5" nie powinno się nic dziać bo jest zapas
krysrov z przodu myślę że nie będzie żadnego problemu a jeśli chodzi o tył to może być ciężko
a miałeś założone 195/50 przy tych felach? jeśli na nich Ci nie obcierało to nie będzie tym bardziej na 185/55 przy tych felach, bo u mnie było ciasno ale na szerokość a nie na wysokość
Kozik,
Tak miałem i nadal mam opony 195/50 założone na tych felach ( o szerokości 7 cali i ET37 ) i nic nie obcierają ,ale tak jak już pisałem wcześniej zamierzam sobie troszkę poprawić komfort jazdy i zmienić na takie z większą gumą i dlatego chyba zaryzykuje i kupie o większym profilu Wzrokowo na pewno wejdą i mam nadzieję ,że w rzeczywistości nie będą obcierać
Pytanie : W jakich modelach były one montowane? widziałem takie na r. 200 BRM
Jakie kapcie do takiego zestawu ? czy przy 7" będą pasować 195/55/15 ?
Czy raczej przy et 40 mierzyć w coś niższego ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum