ŻADEN SPRZEDAWCA ANI MECHANIK NIE DA CI PÓŁROCZNEJ GWARANCJ NA SILNIK A TO O CZYMŚ ŚWIADCZY - mój da rok gwarancji
hmm ciekawe, ale żeby silnik wysyłać? sam nie wiem, pierwszy raz słyszę o takiej naprawie
cena wydaje się być ok - sam płaciłem 1050 zł za full wypas HGF repair
_________________ R400 -> R75
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 19:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja miałem w 1.4 planowaną głowicę 2 razy: pierwszy raz 0,12 i drugi raz 0,15 (najmniej ile się dało). Po tym drugim razie nieźle się wpieniłem na tego gościa od planowania. Ale 1500 zł wydane, więc silnik złożyliśmy, odpalaliśmy z duszą na ramieniu i... lata już jakieś 50 000 km, na hamowni wygenerował 105,5 KM @ 6800 RPM i nic się nie dzieje. Podejrzewam, że albo był jeszcze jakiś zapas, może ta norma 0,2 jest ciut zaniżona na wszelki wypadek, albo po prostu wstawiliśmy wyższą uszczelkę i się głowica uniosła.
Ale po 3 planowaniach to nie wiem jak ona wygląda. Dla pewności można pomierzyć, zawsze to lepiej niż domniemywać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum