Jedne i drugie będą pasować.
Ja jednak Ci radze przejechać się do jakiegoś sklepu moto specjalizującego się w oświetleniu auto-moto. Wybór jest dość duży. Ja np. w takim sklepie zapłaciłem 45 zeta za komplet.
_________________ Pozdrawiam
Marcin
rdudi87 [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 17:49
Mam taki problem ... Będąc na myjce urwalem szczotką boczny kierunkowskaz (na blotniku)
Ojciec kupił nowy , od jego spodniej strony byl maly plastikowy dzyndzelek przez ktory wogole nie moglem wsadzic kierunku w jego miejsce . Zawadzał on oprawy gorny rog wejscia.
Wiec uciąłem go (tylko ten kawalek nie ucinałem wczepów )
Teraz kierunek ładnie wchodzi ale uderzajac lekko ręka w blotnik kierunek wypada (moze wczep za luzny?)
Moze wcisneli ojcu jakis chłam czy ja nie potrzebnie to odciąłem ?
rdudi87, kierunek trzeba bylo tylko wcisnac i nic nie ucinac, po bokach sa dzyndzle - wciski a kolek to byl stabilizacyjny aby nie latal gora dol i siedzial scislo
rdudi87 [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 06:07
Hmm czyli jednak ja odwaliem . Dziwne bo wlasnie przez ten kolek kiernek wogole nie wchodził moze wystarczylo troche trzasnac
No nic , DZieki za odpowiedz a kombinowac musze dalej
Sorki że tak się wtrącę w temat nie na temat może ktoś mi polecić jakieś z tych aukcji białe kierunki do R200 16v 97r. 3d o ile będą pasowały podobno z a3 da się dopasować. Dzięki za odpowiedzi...
vanetten, nie wiem czy będziesz zainteresowany, ale na stronie minimorris.englishcars.pl są białe boczne kierunkowskazy, chyba do R25. Ja brałem w cenie 35zł za komplet. Pasują idealnie.
znalazlem fajne, nie biale tylko przyciemnione migacze i moje pytanie czy te ze strony beda pasowaly do r600. wydaje mi sie ze tak, ale wole sie upewnic zanim zamowie.
Dzisiaj dostalem przesylke z migaczami i odrazu podjechalem wymienic:) wyglada fajnie, te troche dluzsze.. to jest 13mm trzeba przepilowac w strone kola..
.
przed chwila robilem fotke (telefonem) wiec jest troche niewyrazne.. ale calokrztałt widać.
Pozdrawiam.
Chcialem jeszcze dodac ze polecam ten sklep, wszystko odbylo sie bez negatywnych uwag. Brakowalo mi tylko potwierdzenia przelewu, ale wszystko OK.
wild_weasel, Odnowie troche ten temat. Widziałem że kupowałeś migacze na tej stronce http://www.englishcars.pl/?productID=1853 Tylko nie wiem które to mają być migacze dokładnie jak możesz to podpowiedz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum