najbardziej mi chodzi ten kawałek między tunelem a tylnymi siedzeniami. bo tylne siedzenia chyba się uchyla nie? (nie zdążyłem sprawdzić jeszcze), a nie chce żeby między tunelem a siedzeniami leżał przewodzik, no ale teraz nie ma co gdybać będe miał chwile to jakoś to ogarne i napiszę
Nie ma tu odpowiedniego działu gdzie można by było napisać cokolwiek o swoim samochodzie więc i o audio które wchodzi w skład auta pisał nie będę.
To podforum raczej nie jest do umieszczania swoich projektów.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
panowie tylko ja chciał bym to zrobić bez zdejmowania tapicerki , gdzieś to puścić myślałem że puszcze od strony pasażera pod tym panelem przy drzwiach co idzie (na długości progu., jakoś bym go tam wcisnął żeby tylko nie było widać
pdasiek, ja Ci podałem najkrótszą opcję i spokojnie można wykonać to bez ściągania wykładziny.
możesz swobodnie też ciągnąć pod listwami plastikowymi progowymi. Miejsce na kabelek głośnikowy znajdzie się tam bez trudu.
To już Twoja inwencja.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum