_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 19:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 20:51 fragment fotorelacji z piątkowego rajdu
mini fotorelacja z rajdu... może okaże się mądrością dla poniektórych
w załaczeniu zdjęcie wykonane w obrębie skrzyżowania na 19,9 km rajdu...
co prawda Mariusz podpiął autko do T4 - ale nie pytałem czy z licznikiem jest wszystko OK...
-------------------------------------
wieszczu vel "8 kominów"
2+2 = 4 a 0 = 8
“Największym darem człowieka jest możliwość popełniania błędów.
Zaś jego największą mądrością uczenie się na nich”
A odpowiedz to byly 3 kominy i faktycznie nie wysiadajac z auta na srodku skrzyzowania bylo widac 3
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez regulamin rajdu nic nie wspomina o wysiadaniu z autka itp itd...
Stawiam zaopatrzenie browarkowe drużynie która w trakcie rajdu nigdy nie wysiadała - by coś sprawdzić, doczytać, zobaczyć...
Pytanie brzmiało: cyt. "Ile kominów widzisz?"... to co zobaczyłem przedstawiłem na powyższym zdjęciu... wszystko w sprawie.
a tak poza tym... miała być fotorelacja... więc... nie rozwijam tematu.
-------------------------------------
wieszczu vel "8 kominów"
2+2 = 4 a 0 = 8
“Największym darem człowieka jest możliwość popełniania błędów.
Zaś jego największą mądrością uczenie się na nich”
To moze wrzuc gdzies na jakiegos fotosika, czy cos i daj link
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, bardzo chetnie udostepnie fotki nawet jako surowke - bez obrabiania.
Musze przegryzc sie przez temat - jak to zrobic. Dalej bede dzialac wieczorem - teraz musze leciec. Czy moge wrzucac fotki z rejestracjami?
pozdrawiam
Marta
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 22:02
martens napisał/a:
Pat, sorki - wlasnie zainstalowalam to cudo natury. Co mam zrobic aby zmienic uprawnienia???
niestety nie mam pojecia .. bo dla mnie to cale picasso to nieporozumienie
jestem zwolennikiem spakowanego katalogu i sciagania calosci zdjec na dysk .. wtedy mam b dobrej jakosci, wszystko na raz do przejrzenia i przebrania .. wybieram co chce .. reszte kasuje i robie sobie "moj" katalog z wybranymi zdjeciami od roznych ludków
a z piccasso przegladanie jeszcze jakos idzie ... sciaganie to juz dramat pomieszany z tragedia
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 22:12
martens, ciesze sie ze chociaz pracujesz ... najgorsi sa tacy co po wpierdaczeniu na pica juz nie zrobia nic wiecej .. no ale coz ... nie wszyscy sa doskonali
a co do 1.3GB .. zawsze mozna choc troche odrzucic i juz bedzie latwiej ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum