Witam wszystkich miłośników Roverków i MG.Pochodzę z Krakowa i stałem się szczęśliwym posiadaczem Roverka 827 z 1998 roku.Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję do zobaczenia na najbliższym zlocie.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 21:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Coś tu sie chyba nie zgadza. Modele z silnikiem 2,7 były produkowane do 96r. Mimo wszystko witam i zapraszam na jakiś tarnowski spocik.
Przepraszam mój błąd autko jest z 96r.Obecnie przechodzi proces drobnych poprawek blacharsko lakierniczych.Niebawem postaram się go dokładniej zaprezentować.
[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 15:23 ]
UniculTLX napisał/a:
Powitać Krakusa Ostatnio ze 3 razy spotkałem zieloną dotychczas nieznaną osiemsetkę - może to Twoja?
Mój jest w kolorze platyny lub coś w tym stylu(nie znam dokładnej nazwy lakieru)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum