Tomi, aż nie umie wyrazić swego zachwytu i podziwu na widok twojego Cabrio, po prostu zatkało mnie, twój samochód jest bez wątpienia egzemplarzem koneserskich tzw : "białym krukiem" po prostu drugiego takiego Tomi-ego, oraz drugiego takiego Cabrio nie jest się wstanie zaleźć na kuli ziemskiej.
Wielkie ukłony dla Ciebie za taką furę, prawdziwy entuzjasta marki z ciebie
Szkoda, ze tylko ja na nie glosowalem jezeli chodzi o nagrode pieknisia...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
i czerwony i zielony ladne ale w zadnym mi sie felgi nie podobaja
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 09:51
flapjck1 napisał/a:
i czerwony i zielony ladne ale w zadnym mi sie felgi nie podobaja
Nie muszą, ja szukałem od dłuzszego czasu felg z chromowanym rantem (nie polerowanym). Efekt jest taki, że na ciemnym aucie podczas jazdy rzuca się w oczy rant felg i chromowana listwa wokół auta dając bardzo fajny efekt.
Jest moc, nie ma totamto cabrio Tomiego czochra moszne
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
hvil [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 19:34
f1x, ja śmiem twierdzić że twój kolorek nawet piękniej się prerentuje niż Tomiego, ale fele możesz Tomiemu zawinąć bo wymiatają:-)
Ja myslałem nad pozbyciem się mx3 na konto nabycia TF od kiedy zwiazałem się z marką Rover, przychylnym mocno angielskiej motoryzacji....ale jak patrze na te wasze kabrioleciki:-D może lepiej łyknąć takie cudenko i kase którą kosztowałby mnie TF wsadzić w odpicowanko:-)
Zwłaszcza że kańciakiem kiedys w anglii jeżdziłem przez rok, ale nie zabardzo zwracałem na niego uwagę jako na ciekawy samochod, teraz moje zdanie się zmienia.
Naprawde Piękne te wasze Kabrioleciki. W mojej subiektywnej ocenie Tomi super fele:-D ale w moim guście czerwień bije zielony lakier.
P.s.f1x zrob cos z tym tlumnikiem bo straszy swoim wygladem podlog calej prezencji autka;-)
hvil, wszystko w swoim czasie . 9 dni temu doprowadziłem swojego Radosława do serii . Było sporo roboty, ale teraz jeździ jak marzenie . Na wydech już zbieram pieniążki .
_________________ Czerwone jest szybsze .
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 09:28
hvil napisał/a:
f1x, ja śmiem twierdzić że twój kolorek nawet piękniej się prerentuje niż Tomiego, ale fele możesz Tomiemu zawinąć bo wymiatają:-)
(...)
Zwłaszcza że kańciakiem kiedys w anglii jeżdziłem przez rok, ale nie zabardzo zwracałem na niego uwagę jako na ciekawy samochod, teraz moje zdanie się zmienia.
Naprawde Piękne te wasze Kabrioleciki. W mojej subiektywnej ocenie Tomi super fele:-D ale w moim guście czerwień bije zielony lakier.
A zgadnij co łączy te auta (poza tym, że są brytyjskie)?
...ułatwię, kultowy kolor British Racing Green. Dlatego ja w poszukiwaniu swojego auta przyjąłem założenia. Samochód ma być z roku 95-96 (stara deska rozdzielcza, ale długie kierunki i grill), silnik Honda 1.6, kolorystyka British Racing Green+Beige.
Inny kolor do tego auta, to trochę jak srebrne Ferrari, czy Alfa Romeo
Tomi, święte słowa, od dzisiaj już nie będę się denerwował na swój lakier że kilka godziny po myciu widać na nim kurz lub po lekkim deszczu jest brudny jak nic
Co racja to racja, jeżeli chodzi o Rovera to beże w środku i British Racing Green są małą świętością.
Dzisiaj robię mały ołtarzyk aby czcić swego Roverka za to
Przy okazji, a to dlaczego limitowana 2-setka BRM została wypuszczona tylko i wyłącznie w kolorze British Racing Green, coś musi być na rzeczy z tym kolorem.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 15:22
Co nie zmienia faktu że czerwony jest naprawdę ładniutki:-)
Eeee tam, u nas na forum niema nigdzie tematu pokaz swój samochód, a do garażu mało osób zagląda. A tu operacja kanciak, Ty sprzedajesz swoje autko wiec temat przechodzi w nasze ręce hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum