Joa, thx
ja korzystałem z tego:
http://www.infowarszawa.pl/parkowanie.html
i tutaj jest mowa o opłatach od poniedziałku do piątku czyli wychodzi że weekend nie trzeba płacić z tym że uchwała jest z czerwca tamtego roku a czy przez rok nic się nie zmieniło to nie wiem.
A że sporo osób jest z Wawki to pytam
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
parkingi płatne są od poniedziałku do piątku w godzinach 8 -18
taka informacja jest na parkometrach i tego się trzymam jeśli wrzucę monetę o większym nominale i czas skoczy po godz. 18 wtedy bilecik drukowany jest z ważnością na następny dzień
kris-tofer, thx
przy parkometrze byłem raz 4 lata temu a tak to zawsze u kumpla na osiedlu strzeżonym samochód stawiałem
Ps. kris-tofer, bywasz w Siedlcach? Bo jeżdżą często w Siedlcach dwie 75 jedna złota druga granatowa na WSK. Może to Ty?
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
greg-si, w Siedlcach czasmi bywam, ale bardzo rzadko, ostatnio może z miesiąc temu byłem tam swoim R75 w sumie nie znam granatowej R75 z Sokołowa czy okolic, mój jest ciemno-zielony
Tak się składa, że już częściej w Siedlcach bywam Volvo, też zielonym i też na WSK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum