Trochę przerobiony na ZRa. Obniżony, przednia dokładka, listwy progowe, tylny spoiler.
Ogólnie nie ma się za bardzo do czego przyczepić, może najwyżej, że maskownicy halogenu brakuje
Na podstawie tych zdjec niewiele da sie powiedziec. Brak fotek komory silnika i kontrolek w kabinie, prawie niewidoczne wnetrze. Wersja bez klimy i elektrycznie sterowanych lusterek (wiec wydaje mi sie, ze takze bez podgrzewanych). Brak ramki lewego halogena. Brzydkie nakladki na pedaly. Wydaje mi sie ze w 2001 r. powinny byc jeszcze znaczki na tylnych slupkach.
Powiem tak. Dość zadbany, raczej nie bity (bo już by sobie nie zawracali głowy dokładaniem dokładek, progów spoilerów) itp. Obniżony, rozpórka... Całkiem, całkiem
Nie ma za bardzo do czego się przyczepić. Myślę natomiast, że przebieg kręcony o jakieś 50 tys. km.
Powiem tak. Dość zadbany, raczej nie bity (bo już by sobie nie zawracali głowy dokładaniem dokładek, progów spoilerów) itp. Obniżony, rozpórka... Całkiem, całkiem
Nie ma za bardzo do czego się przyczepić. Myślę natomiast, że przebieg kręcony o jakieś 50 tys. km.
Tylko teraz zauważyłem,że on jest w PL od listopada'09 więc chyba coś jest nie tak;)
Ale będę dzwonił jutro się dowiedzieć co i jak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum