Czytałem. 4.07 Może będziemy się mijać na lotnisku
No nawet 1-4.07.
Właśnie, tak pomyślałem.
Bo nawet jakby w tym czasie był spot trójmiejski, to nie wiem, czy się z lotniska wyrwę...
apples napisał/a:
Jakim ciągiem? Drogami Zwycięstwa, Niepodległości, Grunwaldzka.
Ciągiem ulic.
Chyba tym - nie jestem pewny, ale chyba tak - generalnie chodziło mi o te dwujezdniowe ulice od UW w Gdańsku aż do Gdyni.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Pytanie o której zaczynasz i kończysz, ale pewnie tak, że będę spał albo na koncercie.
PS. Już wydzielam.
Myślę, że historia tego wieczoru mogłaby wyglądać tak:
wszyscy już po kilku browarach Kris-tofer nic nie jadł, to go alkohol szybciej chwycił... zaczął się zataczać, strącił lampkę... Zaczął krzyczeć coś pod nosem...
apples skontrolował sytuację, dalej pijemy, gramy i obgadujemy kasjopea
maciej i MaReK właśnie grają w fifę - ich drużyny w finale...
Słuchać głos z radia:
lot743by - Wieża, tu lot 743by. Co tam się dzieje?
kris-tofer - siema mobile, jak tam dróżka na Wejherowo? hyp
lot743by - wieża, nie zrozumiałem, powtórzcie.
apples wyrywa radio z rąk kris-tofera
apples - lot743by, u nas wszystko w porządku.
lot743by - wieża, dlaczego nie widać pasa!? Co się dzieje!?
apples - hyp... jak to nie widać? widać ... o !@!$#! kris-tofer włączyłeś odtwarzanie nagrania z wczoraj, a dupą wyłączyłeś tablice zasilającą reflektory pasa startowego!
pik, pik - przełączyło się coś
apples - lot743by, przepraszam mała awaria zasilania... już powinno być widać pas.
kszz kszz kszz
apples - lot743by... zgłoś się!
maciej - Patrzecie! Ale open'er zainwestował w pokazy pirotechniczne. Ogień sięga gwiazd...
apples - O kur....
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum