Bastess, Witam Cie i dodam, ze moje auto ma na przyklad wiecej z Hondy niz z Roverka, bo caly uklad napedowy, silnik, skrzynie, wnetrze (tylko kolor inny), przednie drzwi i niestety rdze tez ma hondowska
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Bastess, Witam Cie i dodam, ze moje auto ma na przyklad wiecej z Hondy niz z Roverka, bo caly uklad napedowy, silnik, skrzynie, wnetrze (tylko kolor inny), przednie drzwi i niestety rdze tez ma hondowska
nie wiedzialem tego, ze w Roverach byly tez silniki hondowskie
Ja mam F20Z2, byly tez F20Z1, H23A3, D16...(nie wiem jakie dokladnie) F18....(tez dokladnie nie wiem jakie). Rover grubo kooperowal z Honda.
W Hondach z kolei diesle sa Roverowskie.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja mam F20Z2, byly tez F20Z1, H23A3, D16...(nie wiem jakie dokladnie) F18....(tez dokladnie nie wiem jakie). Rover grubo kooperowal z Honda.
W Hondach z kolei diesle sa Roverowskie.
niezle!
diesle to wiem (2 rodzaje byly)
te silniki F wystepowaly m.in. w accordzie
anyway: moze macie jakis pomysl na znalezienie kostek do podgrzewanych siedzen?
Dokladnie tak. Z reszta Rover 600 to Honda Accord, Rover 400 (okragly) to Civic, Kanciaki to Concerto.
Bastess napisał/a:
moze macie jakis pomysl na znalezienie kostek do podgrzewanych siedzen?
Napisz w dziale kupie=>czesci
[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 12:29 ]
Napisz oczywiscie, ze chodzi Ci o Rovera 400. Najlepiej zatytuluj temat [R400 ALL] Kostka do grzanych siedzen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum