O widzisz nawet nie zauważyłem tego braku.
A nie rzucił ci się w oczy taki rowerek do sprzedania oczywiście w dieslu, bo szukam parę dni ale nic konkretnego.
A co do autka z aukcji to na pierwszy rzut oka wygląda ok, ale tak się świeci że chyba jest po polerce, zresztą widać trochę białego nalotu od jakiejś pasty na bocznej listwie. Dodatkowo boczek w drzwiach jest ciemny a raczej przy jasnej desce powinien też być jasny, ale czy to reguła to nie wiem
Auto gdzieś przywaliło od strony pasażera widać na fotach pęknięty reflektor oraz przód bardzo źle spasowany Brak poduszki pasażera. Wycieraczka tylna jakaś zepsuta, pewno wiązka klapy
Ja muszę za niedługo swoja 25 na sprzedasz wstawić
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C14080196
a co o tym sądzicie widzę że brakuje osłony silnika
Ta osłona trzyma się na śrubkach które wchodzą w aluminiowe bebechy silnika i łatwo gwint rozwalić i dlatego może jej nie być. Ale może to świadczyć o tym że często trzeba było ją ściągać
A przednia klapa to nawet u mnie lepiej jest spasowana
Przebieg też trochę śmierdzi....mieszek od skrzyni biegów wymieniony.
Chyba raczej bym oglądał tego zielonego.
Na dziecko bierze Ale to prawda że ten silnik na wszystkim pojedzie nie ma co lać do 12 letniego samochodu Vpower
Troszkę chyba po prawej stronie nad lampą odstaje maska (przy łączeniu z karoserią).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum