no ok...wykozystałem wersję brutalną i zacząłem kręcić. Wyszła, ale nie wykrecając się. Poprostu krecąc gałę na siłę wyciągnąłem ją, ale na metalowym trzpieniu wciąż została plastikowa nasadka, która była elementem łączącym z gałką. Niestety przy użyciu kombinerek musiałem ją skruszyć, ponieważ jest ona nasadzona na gorąco i na trwałe. Na trzpieniu pod tą nasadką jest mocno karbowana powierzchnia więc po nasadzeniu fabrycznym była nieusuwalna...przynajmniej łagodnymi metodami. Po ściągnięciu oryginalnej gałki możemy się z nią już pożegnać. Skróciłem pręta brzeszczotem o 4 cm i założyłem wysadzaną skórę brylantami. Jest gites
tia, chłopaki takie gałeczki w sklepach ''wszystko po 5zł'' można kupić
ale umówmy się że R75 w wersji angielskiej można kupić za grosze na aukcji złomowej, pytanie tylko ile gałka kosztowała
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 22, 2010 23:02
ja w swoim ja odkrecilem:) rzy przekladkach jak sie wymienia tunel to zawsze ja odkrecalem:) niepamietam czy ma gwint czy schodzi od krecenia:) ale krece i schodzi:)
tia, chłopaki takie gałeczki w sklepach ''wszystko po 5zł'' można kupić
ale umówmy się że R75 w wersji angielskiej można kupić za grosze na aukcji złomowej, pytanie tylko ile gałka kosztowała
kris-tofer..... nie bądź sztywniak ...przecierz wszyscy na tym, forum się zgodzą ze mną, że to prawdziwe klejnoty. Wystarczy popatrzeć jak się błyszczą...pradwa chłopacy
Oh kasjopea...przepraszam ! Oczywi?cie nie ch?opaki te? maj? zdanie nie mniejsze
Wszyscy. Chopacy, dziewczyny...a nawet tacy m??czy?ni jak kris-tofer.
A propos Kris-tofer...zalatuje troch? od Ciebie opini?, ?e ta ga?? jest troch? pedalska ?
raffi5000, a nie chłopacy też mogą się wypowiadać?
Co Cię skłoniło do założenia takiej gałki, bo nijak nie mogę sobie tego wytłumaczyć?
...poprostu... DIAMENTY
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 23:41
raffi5000, a tak bajdelej, niemasz problemu z czkawka w obrotach zaraz po zalaczeniu sie turbo (tylko gdy gaz wcisniety do spodu w momencie zalaczania turbo)?? Albo miales cos takiego bo my szukamy przyczyny tego w poturbwanych 75.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum