Wysłany: Sob Lip 24, 2010 09:15 SIE MACIE LUDZIE...RoveroManiacy
Witam Wszystkich...Od Wczoraj jestem posiadaczem Rovera 416 Tourer 98r.Zanim zdecydowałem się na zakup zasięgnąłem informacji właśnie na tym forum...Mam nadzieję że dokonałem dobrego zakupu...POZDRAWIAM WSZYSTKICH...!!!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 09:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Heh do Gdańska trochę daleko mam, może kiedy upoluje takiego u siebie na rewirach, ostatnio coraz więcej Roverów, tylko MG-ków mało wciąż. Z takich rzeczy co Wy mogłiście nie widzieć, to jeździ u nas Opel Corsa B kombi .
Mój Roverek jest co prawda już trzy lata w kraju,ale sprowadzony był z niemiec,mam do niego całą dokumentacje,więc na pewno nikt się nie pomylił i tak jest to kombi...
Jak już dojdę z nim do ładu,to wrzucę jakieś fotki,puki co ma lekkie kuku z przodu i muszę mu poświęcić trochę czasu i włożyć serca...Ale to nic grożnego,więc za parę dni będę gotów do dzielenia się opiniami...
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 23:39
Siema wlasnie ostatnio w Lubliie namierzylismy taki unikat. Rover 420 Tourier z 96 roku, zero rdzy, piekne przetloczenia znaku rover na listwach bocznych, na kokpicie, maska z uwypuleniem jak w kupecie. Jest sliczny jutro wrzuce foty jednoglosnie z kolega Zgredzik stwierdzilismy ze ppierwszy raz cos takiego widzimy. Naprawde perelka i cos kolo 6 tys za niego chca. Ale jest zadbany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum