Wysłany: Czw Sie 05, 2010 19:45 [all] gałka zmiany biegów COOL czy WIEŚ
Witam zakupiłem gałkę zmiany biegów , tylko pytanie czy to nie będzie przesada i czy będzie pasować do wnętrza mojego R .proszę o komentarze nie chciałbym robić coś co niebędzie dobrze wyglądać .
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 19:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mi się ta gałka nie podoba. Przede wszystkim kształt. Powinna mieć trochę drewna, aby jakoś się to komponowało z wnętrzem ROVER'ka. Zwłaszcza tak stylowego ROVER'ka.
[ Dodano: Czw Sie 05, 2010 20:51 ]
A można wiedzieć ile kosztowała ta gałka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tronsek,
mógł bys dac jakiś namiar , gdzie takie cacko mozna kupic , i czy do R75 bedzie pasowac
ja szukam juz od 2 godzin cos na ebay ale nic ciekawego nie mają tu w anglii a powinni mieć przecież
domellooo, w tym temacie masz napisane co i jak:
http://forum.roverki.eu/v...der=asc&start=0
Montaż jest dziecinnie prosty. Gałkę nakłada się na drążek i przykręca trzema wkrętami. Gałka pasuje praktycznie do wszystkich modeli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum