No tak. Okrągły przód i kwadratowy tył trochę ze sobą się gryzą, ale chodziło mi o to,że spasowanie elementów wyszło dość dobrze. Całkiem możliwe, że ten kto w ogóle nie zna marki ROVER może się nabrać, że tak ma być.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No fakt - spasowanie nawet nie złe - ale wygląda to gorzej niż golf II przerobiony na golfa IV( a wierzcie mi że tragicznie jest zrobiony) z mojego powiatu, jakoś tak po prostu nie pasuje do tego auta . Tak jak do pierwszej A3 robią grill z najnowszego modelu! itp,... no ni zrobisz ze starszego auta nowszego i pogódź się z tym.
Ciekawe czy ten koleś w ogóle wie, że to jest taka składanka jedyna na świecie... Bo w aukcji nic nie pisze o tym, ostatnio mnie korciło żeby zadzwonić i
Rozmawiałem z kolesiem na GG pisał, że zmienił przód bo auto było poobijane. Co dla mnie dziwne nie wymienił pasa przedniego, ciekawe jak to spasowali??
Bardzo dziwne, koleś miał auto poobijane i mu przód cały wymienił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum