Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 13:53 Wyjazd na Zlot w piatek [Leszno]
Jak w temacie - propozycja wspólnej jazdy na Zlot dla przejeżedząjących (bo stąd będę chyba sam ) przel L-no (Wrocław, Głogów, Legnica itd.).
W piątek jestem dyspozycyjny, więc się dostosuję - czekam na propozycje
P.S. Byle nie za późno, żeby spokojnie dojechać, zakwaterować się i na kolację (z ew. dodatkami) się załapać
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 13:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Paul, my bedziemy ruszać z Gło ok. 15-16- tej, więc możemy Cię przechwycić po drodze- żaden problem , tylko pytanie, czy pojedziesz pokancerowaną Kochanicą , dupke ma wgniecioną Aha i wyslij mi na PW lub sms Twój adres, bo mi wyleciał.
Ja jeszcze nie wiem co i jak ... bo u Darii wystapiły małe komplikacje czasowe w pracy i nie wiem dokładnie jeszcze czy będę po Nia jechał, czy dotrze sama do głogowa. Dam znać jak już będzie wszystko jasne
u nas wiadomo tyle, że nie wczesniej jak 16 wyruszymy od Darii ... więc będę miał 1h do Gło a póxniej dalej jakieś 2,5 - 3h do Kiekrza ... więc spodziewajcie się nas ok. 20 na miejscu i nie czekajcie na nas w Lesznie dozo na wieczorem i szerokości Paul szrajbnij na PW którędy ten skrót
My będziem jechać około 16-tej, w Lesznie będziem zabierać żywą Automapę , ale lecim na Poznań, bo będą nas obiadem witać W Kiekrzu będziem podobnie jak Brt z Darią
a u mnie zmiana ... ok. 16.30 startujemy z Gło ... więc ok 17.15 - 17.30 będziemy w Lesznie ... jak popalicie trochę dłużej to Was dogonimy ... Paul zadzwonię jak będziemy już w drodze i zobaczy sie co i jak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum