powiem Ci, że na d300 przeskoczyłem z racji matrycy cmos. I jest przepaść w porównaniu do tego co było przy d200, mozna operowac czułościami 2000-2500 bez szumów rewelka no i kolorki, oddaje dużo lepiej niż standard ccd
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Sądzę, że do kalendarza wypadałoby zrobić jakieś fotki tematyczne chociażby do pór roku
Żeby się na ten kalendarz chciało patrzeć... większość z prezentowanych tu zdjęć nadaje się do Garażu, a nie do kalendarza Ja sam nie posiadam w swojej kolekcji takich fotek...
Poza tym, zdjęcia wypadałoby obrobić i dodać im jakiś efektów, żeby nudne nie były.
Całkiem nieźle wyglądała propozycja schabiaków... gdzieś w sieci widziałem.
Foty Markzo są spoko. Myślę, że Markzo powinien pojeździć po spotach krajowych i porobić jakieś sesje
Czy klubowy kalendarz powinien zawierać auta tylko klubowiczów ?
Bo ja nie wiem jak na to się Zarząd zapatruje.
Co innego, jeśli to projekt poza klubowy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 17:54
Wydaje mi się, że znalazłyby się fotki na kalendarzu, które odpowiadałyby porze roku. Chociażby Markzo ma kilka fotek swojej coupety, która kąpała się w śniegu Inni podejrzewam też robili jakieś foty i to pewnie nie tylko zimą.
Wydaje mi się także, że skoro mówimy o kalendarzu klubowym to winny tam się znajdować raczej klubowe auta - w sensie, że Roverki
Mareczku, Zarząd o wszystkim wie, oficjalny mail był co do fotek, te co zrobiłem nie są raczej do kalendarza, tylko takie pstryki bez spinki w pare minut zrobione, do kalendarza chciałbym coś ekstra
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
To ja też coś wrzucę ale jako, że nowych fotek R już nie mam możliwości zrobić bawię się starymi. Foty z ostatniego pstrykania w trochę innej mniej kolorowej aranżacji
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum