ja generalnie nie wpycham się w robotę skarbnika (niepotrzebne zamieszanie), dlatego statusu nie zmieniałem jak jutro dalej Skarbnik nie zmieni Ci statusu, to ja go zmienię Nie martw się napewno składka nie przepadnie no i gratki z okazji pzystąpienia do Klubu
Wychodzi na to że pozostało mi jedynie cierpliwie czekać. A tak przy okazji to kto jest odpowiedzialny za wysyłanie naklejek do nowych klubowiczów? Czyżby ten sam skarbnik??
Teraz dopatrzyłem sie błędu w adresie. Znajomy z forum podesłał mi ten adres a w nim był błąd. Wyraz roverki był napisany przez "w" Wielkie sorrki za zamieszanie.
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 12:22 Ja również poproszę o zmianę...
Dopisuję się do listy z prośbą o zmianę statusu. Składka opłacona, dane kompletne (chyba), dwa maile do skarbnika poszły bez reakcji oczywiście a błędu w adresie nie stwierdziłem...
witam serdecznie ja rowniez chcialbym prosic o zmiane statutu na klubowicz wyslalem juz potwierdzenie wplaty na maila admninistratora Bardzo dziekuje za pomoc
Kacper1983, skarbnik o ile mi wiadomo nie jest na urlopie więc żeby nie było bałaganu niech on sprawdzi wpłatę i zmieni status. Na wszelki wypadek wysłałem mu Twoje potwierdzenie na maila. Zmianę statusu robię tylko w wyjatkowych przypadkach. Pozdrawiam i prosze o odrobinę cierpliwości
też się dołączę do próśb o zmianę statusu. Od ostatniego zlotu przebiegło już sporo czasu i nic nie zmieniło się, a jednak byłoby milo widzieć siebie klubowiczem. Jasne że trochę dziwne, bo jestem z Wilna i w ogóle skądś tam z Litwy, a nie z Polski, ale chyba to nie jest żadna przeszkoda, prawda? Prosiłbym osobę odpowiedzialną za zmiany statusów dokonać odpowiednich zmian dla użytkowników VMatas i Boz. Odpowiednie zapisy w księgach u sekretarza stanu walkie powinny być
Wpłaty Waszych składek na konto Klubu poszły w dzień po Zlocie łącznie z mailem do Skarbnika z Waszymi danymi .... status zmienia Skarbnik a ja mu się nie wtrącam, żeby nie robić bałaganu ... niestety nei mogę sie dobić do niego od tygodnia ... zaraz pozmieniam statusy ... osobom, które dokonały wpłat na Zlocie .... niestety naklejki i legitymacje są już w gestii Skarbnika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum