Wysłany: Czw Paź 14, 2010 11:17 [R75] Książka w typu zrób to sam [elektronika i mechanika]
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
W książce tej znajdziemy wszelkie informacje krok po kroku jak naprawić przeróżne rzeczy w naszych kochanych Roverach 75. Książka jest w formacie PDF, ale na płycie zapisanej w ISO. Więc będzie potrzebne wypalenie jej , bądź też jakiś emulator CD-ROMU typu Deamon tools.
Płytkę należy zawsze odpalać z autostartu aby poprawnie działało, a datę systemową ustawić na 2002 rok.
Link jest typu magnet-link do otwarcia w uTorrent.
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 11:25
criskrzysiu napisał/a:
W książce tej znajdziemy wszelkie informacje krok po kroku jak naprawić przeróżne rzeczy w naszych kochanych Roverach 75. Książka jest w formacie PDF, ale na płycie zapisanej w ISO. Więc będzie potrzebne wypalenie jej , bądź też jakiś emulator CD-ROMU typu Deamon tools.
Płytkę należy zawsze odpalać z autostartu aby poprawnie działało, a datę systemową ustawić na 2002 rok.
Link jest typu magnet-link do otwarcia w uTorrent.
Link jest do RAVE.
criskrzysiu napisał/a:
W razie czego można go wrzucić na jakiś serwer, np za klubowy może?
nie jestem w tym za mocny wiec pytam.Plytke wypalilem i co dalej.Jak probuje ja odpalic pokazuje mi sie wiele folderow.Pod jakim ta instrukcje znalezc i jak to otworzyc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum