_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 15:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hehe... Do mojego ulubionego wulkanizatora zadzwoniłem już w czwartek ale powiedział, że najbliższy wolny termin 4.11 więc dziś zapakowałem zimóweczki do bagażnika i podjechałem do takiego punktu schowanego na terenie przemysłowym i trafiłem na moment, gdy ktoś właśnie wyjeżdżał i załatwiłem od ręki.
Po mnie podjechały dwie ciężarówki Coca-Coli - swoją drogą to nie wiedziałem, że oni też zmieniają opony na zimę... Jakoś wydawało mi się, że mają całoroczne...
Ktoś wie jak to jest?
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
mam jedna pare . szukam drugiej . ale nic nie mogę dorwać w normalnej cenie
Jak na tym barum barum sie jeździ ?
Ja dzisiaj w poślizg na deszczu wpadłem. Czy to moja win . Nie wiem 50 na godzine.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Teraz ojcu do Octavii Tour będziemy kupować i chyba też się na Polaris 2 skończy.
Ja już trzeci tydzień (wczoraj minęły dwa tygodnie) latam na zimówkach.
Letnie na rondzie się już ślizgały jak tylko poniżej 15 stopni spadła temperatura.
U mnie kolejny rok Hankok IceBear W440 175/65/14.
Ps. Minęły dwa lata jak mam R
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
hvil [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 16:30
mi minał rok :0 w tamtym z braku kasy za przysłowiowa flaszkę od ziomka wzialem 4 nowe czeskie nalewki:D i wiecie co.... w tym roku nie kupowalem porzadnych opon! Mi jakos podpasowaly nie widzialem jakis wad poza chuczeniem i w tym roku sproboje znowu na nich pojezdzic:) od 2 tyg mam juz je na wozie.
Ja w zeszłym tygodniu po długim zastanawianiu się co wybrać zakupiłem Fulde Kristall Montero 3 185/65R15 ale jak na razie nie mam czasu jechać na zmianę...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Ja jako, że jestem teraz większość czasu poza domem to nie mam jak oponek zmienić no bo właśnie zimówki są gdzie indziej ale jak pojadę na pierwszego listopada do domu to zapakuję gumy w roverka i po powrocie do krk wymienię... chociaż jak dotąd żadnego poślizgu na kupionych w maju tego roku Dębicach Passio II nie miałem . A zmieniać będę też na Dębicę (Frigo) - drugi sezon
_________________ Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś.
Michelin alpin 2, radzily sobie w naszych i czeskich goryach, alpach i moge je smialo polecic, 3 sezon, 3 autka w rodzinie na nich smigaly, nie zawiodly Zdjalem z pod waity, ale jeszcze nie zmienilem, za sucho, bez sniegu... czekam gotowy do szybkiego pit stopu przed domem
NA upalaniu w Ulezy na nich smigalem i bylo zacnie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
a ja od czwartku ... Toyo Snowprox S952 205/55 R16 a Vader jeszcze na letniaczkach ... ale niedługo będą fuldy Kristall Montero 2 175/65 R14
PS. w jednym z niedawnych numerów tygodnika "motor" był test zimówek 2010 .. dębica świetna na śniegu kiepska na mokrym i na suchym ... kormoran ogólnie blado wypadł ... w kategorii cena/jakość "wygrała" Sawa Eskimo S3 ... ogólnie wygrał Conti Winter Contact, ale to inna liga i była w porównaniu raczej jako opona referencyjna ... bardzo dobrze wypadła Fulda Kristall Montero 3 .. może ktos ma ten numer to niech wrzuci skan do poczytania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum