Wysłany: Sro Lis 03, 2010 23:22 Z miłości do piękna
Witam wszystkich klubowiczów jak również użytkowników. Z tej strony Łukasz z Rzeszowa się kłania :) Jestem szczęśliwym posiadaczem ROVERA 216 COUPE TARGA. Autko przekazał w moje ręce mój serdeczny kolega Marek ( Markzo ) Co mogę napisać... Na pewno jestem mega zadowolony z jego posiadania. Każdy kto zna osobiście Marka pamięta "samochód legendę". I nic się nie zmienia i w moim przypadku... Tomcat to wdzięczny samochód. Przyciągnął mnie zarówno wyglądem jak i wnętrzem bo jak to się mówi : liczy się serce, a ma on dźwięczne i mocne serducho :) Moja historia zaczęła się właśnie od Tomcata i póki co zmian nie przewiduję :) Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości. Do zobaczenia na szosie ;)
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 23:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
aaaa bym zapomniał... Wooki na glebę go! Markzo tak się zabierał za obniżenie, że aż sprzedał auto, a coupe aż się prosi chociaż o lekkie -40
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Wooki [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 23:56
ta i co najnizsza coupe'ta w miescie?? eeee nie bardzo mnie to nie jara on i tak jest piekny z tym co prezentuje, nie musze go obnizac... na lato - 40 na zime + 60 hehe a na kraweznik bede z podnosnikiem wjezdzal zeby zaparkowac ... zmuszony jestem odmowic
Nie mówię, że masz go totalnie położyć na ziemi tylko lekko obniżyć bo od czasu wsadzenia 17" wygląda jak suv Patrz fotki w moim profilu jeździłem tak przez rok, nic nie urwałem nic nie pokrzywiłem pod krawężniki też podjeżdżałem mimo iż miałem auto niżej niż -40mm... ale twoje auto twój wybór
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Na prawdę to się liczy?
Pływak dobrze mówi... to auto wiele przeszło.
Sprzedane zostało wedle sugestii starszych kolegów z forum i ekipy serwisowej,
która wykryła w aucie spawane elementy zawieszenia, przekoszoną podłogę itp.
Ale miło Cię powitać
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum